Bez umetnosti kuvarstva nema ni kulture

Omogućićemo Vam da ponovo svim čulima osetite ukus zadovoljstva

Šef kuhinje

Saša Mišić je priznati instruktor sa licencom kuvarstva i specijalizacijom u oblasti psihofizičke obuke učenika u svim zanatima ugostiteljstva i turizma.

Školovan je za rad na svim pozicijama iz oblasti hotelijerstrva i ugostiteljstva. Iza njega je 29 godina prakse – počeo kao kuvar a zatim radio u barovima, hotelima, restoranima, banjama, na brodu, velikim menzama, pivari, mesari, pekari i poslastičarnicama, tako proširujući svoje praktično znanje i “compaktirajući” svoju stručnost kroz stalno stručno usavršavanje. (koje kako on sa ponosom ističe, traje i dan danas!)

Ugostiteljsku školu Bad Überkingen završio je u Nemačkoj. Školovanje nastavio u zadružnoj komori ugostiteljstva “IHK” Ludvigsburg, zatim završio Višu ugostiteljsku školu Bad Durheim, smer nutricionizam i dijetetika.

Nakon toga usavršio se na Privatnom institutu za nauke F.A.D.W. u sledećim oblastima:

  • Barmen
  • Majstor kuhinje
  • Wellnes and spa management
  • Tourist and destination management

Više puta učestvovao u snimanju emisija iz oblasti ugostiteljstva, objavljivao u stručnim časopisima i bio nagrađivan kao učesnik izložbi i stručnih sajmova (pojedinačno i ekipno).

Bavio se edukacijom i konsaltingom u osposobljavanju u radu sa figurama od voća i povrća na kineski način, u oblasti dekorativnog pekarstva, poslastičarstva i kuvarstva, osposobljavanju u radu sa tortama na francuski i engleski način, modeliranju figura od margarina, marcipana kao i figura od šećera.

Radio je na pozicijama:

  • Direktor i organizacija kuhinje osoblja i dešavanja (do 4 kuhinje u isto vreme)
  • F&B manager u sektoru keteringa u privatnoj kompaniji  “Eisenmann”, F&B manager i instruktor privatne akademije za ugostiteljstvo “Akademija najlepših umetnosti”, F&B manager Hotela Moskva (Beograd) u periodu 2008 – 2009 god.
  • Vlasnik i kreativni direktor agencije za turizam u Nemačkoj. Vlasnik restorana ribljih specijaliteta u Ludwigsburg – u.
  • Osnivač je udruženja kuvara u Srbiji.
4 BARMENA
12 KONOBARA
8 KUVARA
130 POZITIVNIH OCENA

PREZIDENT BAR & RESTAURANT TIM

Pretendujemo da predstavimo fantastičan spoj svega što vam treba u toku jednog dana, od prve jutarnje kafe i ukusnog doručka, dnevog opuštanja i još ukusnijeg ručka, do mirne večere i hladne čaše vrhunskog vina u skladu sa potrebama pravih hedonista.

  • Vrhunska kuhinja
  • Mirna oaza u širem centru grada
  • Neodoljivi ambijent
  • Visokostručno osoblje

Obuku kompletnog osoblja uskladili smo sa visokim normama koje propagira Saša Mišić i uz njegovu pomoć i nadzor stremimo ka budućim kuhinjskim poduhvatima.