SLOGAN

Naša hrana sadrži emocije

Nije slučajno odabran. Zaista smo se potrudili da u svako jelo ugradimo ono najbolje iz sebe i na taj način prenesemo našim gostima deo pozitivne energije koju posvećujemo našem radu i etici poslovanja.

O nama

Suptilnost bez arogancije, jednostavnost bez skromnosti. Zadovoljenje s taktom, predanost visokoj klasi u svakom smislu te reči – kulinarskoj, gastronomskoj i vizuelnoj. Jednostavan odgovor na kompleksna pitanja, zato što pravi ukusi traže veliko iskustvo.

U širem centru grada, Prezident Bar & Restaurant je mesto koje odiše toplinom sa misijom da ponudi viši stepen komfora za svoje goste, svakodnevno privlači velik broj sugrađana, domaće i strane turiste, poslovne ljude različitih generacija. Prezident Bar & Restaurant je poznat po izuzetnom gostoprimstvu, visokom stepenu stručnosti osoblja u svim segmentima, kvalitetnoj i ukusnoj kuhinji, kao i osećaju da ste “kao kod kuće”.

Velika ljubav prema gastronomiji i stalna želja za inovacijama doprinela je tome da se za šefa tima odaberemo Sašu Mišića kao iskazanog profesionalca sa 30 godina iskustva iza sebe. Koncept i način rada postavljen u skladu sa visokim kriterijumima koje Saša Mišić propagira doprineo je tome da Prezident Bar & Restaurant ubrzo postane jedan od najpopularnijih i najposećenijih restorana u zapadnoj Srbiji.

Prezident Bar & Restaurant @ 2018.

70 MESTA ZA SEDENJE
130 PIĆA
63 ČLANOVA TIMA
130 POZITIVNIH OCENA
80 UKUSNIH JELA
15 DEZERTA

DOBRODOŠLI U PREZIDENT BAR & RESTAURANT

Pretendujemo da predstavimo fantastičan spoj svega što vam treba u toku jednog dana, od prve jutarnje kafe i ukusnog doručka, dnevog opuštanja i još ukusnijeg ručka, do mirne večere i hladne čaše vrhunskog vina u skladu sa potrebama pravih hedonista.

  • Vrhunska kuhinja
  • Mirna oaza u širem centru grada
  • Neodoljivi ambijent
  • Visokostručno osoblje